Laat u goed adviseren!In deze tijden van extreme gasprijzen.

Overheidsbemoeienissen en meedenken over het klimaat is het aan de orde van de dag: Hoe verwarmen wij ons huis? 1 ding is zeker, de toekomst ligt niet in het gas. De overheid wil geheel van het gas af.

De gasprijs is ook onvoorspelbaar!

Dus moet iedereen maatregelen nemen. Koken doen de meeste mensen al niet meer op gas. Warm water en verwarmen wel. Daar heeft Bestair hele mooie oplossingen voor.

Wat is uw behoefte?

Wilt u ook koelen in diverse ruimtes, dan is airconditioning, de zogenaamde lucht/lucht warmtepomp een zeer voordelige, snelle oplossing.

Lucht/lucht warmtepomp

De werking is het zogenaamde koelkast systeem. Een inverter(omkeerbaar): zodra u binnen gaat verwarmen, gaat u buiten koelen. Gaat u binnen koelen, gaat u buiten verwarmen. Zeer energiezuinig, tevens is het milieuvriendelijk, want het is een gesloten systeem.

De multi split airconditioning/warmtepomp

Een systeem met 1 buitenunit en maximaal 5 binnenunits. U neemt bijvoorbeeld voor elke ruimte een binnenunit, deze kunt u d.m.v. een infrarood afstandsbediening of via een app op uw telefoon per ruimte bedienen. Het grote voordeel is dat u zowel kunt verwarmen en koelen. Dat niet alleen, het verwarmen en koelen gaat heel snel, dit komt omdat het d.m.v. luchtverplaatsing gaat. Ook kunt u bijvoorbeeld overdag alles in de slaapkamers uit zetten en in de overige ruimtes 22 graden hebben. En dat voor een fractie van de energiekosten. Indien u zonnepanelen heeft dan komt er een nog grotere greins op uw gezicht.

Filtering

Ook kunt u uitvoeringen bestellen met UV-Nano filter, deze haalt tot 0.001 micron vuiligheid uit de lucht( hetzelfde effect als een chirurgisch mondkapje)Zoals u kunt lezen is airconditioning een mooie oplossing om uw huis te verwarmen en te koelen.Voor warm water is een standalone boiler de perfecte oplossing om dan geheel van het gas af te gaan. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Lucht/water warmtepomp met monoblock.

De vervanger van u gasketel die uw huis kan voorzien van verwarming en tapwater. Wij plaatsen een buitenunit buiten aan uw gevel op de grond of in uw tuin. Van hieruit gaan er 2 leidingen naar binnen. Deze worden aangesloten op de cv buffervat om uw verwarming te voorzien van warm water. En gelijktijdig naar de boiler die u gebruikt voor tapwater en douchewater. Ideaal bij vloerverwarming, mede omdat een lucht/water warmtepomp een constante temperatuur heeft. De lucht/water warmtepomp kan bijvoorbeeld uw ruimtes op een constante temperatuur houden van 21 of 22 graden.

Gasloos verwarmen

Alle systemen die Bestair verkoopt zijn gasloos. Beter voor uw bankrekening en u draagt een steentje bij aan het milieu en de toekomst van uw kinderen.


Advies aan huis?

Vul het formulier in of bel voor een afspraak.